Over Poolcafé Big Ben

Midden in het centrum van Leeuwarden vind je dit gezellige pool café waar je kunt poolen, darten, biljarten, en een voetbalwedstrijd kijken.

De Big Ben is het langst bestaande pool café van Leeuwarden met meer dan 20 jaar ervaring. De Big Ben heeft 9 pooltafels, 1 biljarttafel en een dart hoek. Ook kun je gezellig vertoeven aan de bar, genietend van een drankje en bediend worden door leuk en ervaren bar personeel. In de Big Ben spelen ze elk genre muziek, zodat er voor iedere gast wel iets swingend bij zit.

Er worden poolwedstrijden en dart competities gehouden. Het is ook mogelijk om met groepen te reserveren en eventueel poolen te combineren met een etentje in restaurant Spiezz, het restaurant naast de Big Ben. Vraag via onze contact pagina welke mogelijkheden hiervoor zijn.

Ben je een voetbalfan? De Big Ben heeft een grote flat screen hangen waarop je alle voetbalwedstrijden kunt volgen. Spelen er landelijke en internationale voetbalwedstrijden dan kun je in de Big Ben deze voetbalwedstrijden volgen op het grote beamer scherm.

Tijdens de warme zomerdagen is het goed vertoeven in de Big Ben, het pool café is voorzien van airconditioning.

Nieuwsgierig? Wij zijn 7 dagen in de week geopend, dus kom snel eens langs om de sfeer te proeven.